Kotlovnica - Bjelin Ogulin

Osnove karakteristike objekta: 
        
- AB montažna konstrukcija            
- izolaterski radovi
- limarski radovi
- bravarski radovi
- razni radovi       
    
       
Građevina ( kotlovnica je prizemna građevina, djelomično s jednom etažom koja će biti namijenjena zagrijavanju građevina na parceli. U njenom sklopu je sprinkler stanica te trafo blok. Kotlovnica je okvirnih tlocrtnih dimenzija 61,21 x 2307 m, bruto građevinske površšine prizemlja 1.412,1 m2.

Građevina je armiranobetonske montažne konstrukcije termoizoliranim armiranobetonskim fasasdnim parapetnim panelima te matalnim fasadnim termoizoliranim panelima.Krov je dvostrešni, minimalnog nagiba od 2% s nosivom armiranobetonskom konstrukcijom preko koje je položen visokoprofilni lim kao nosioc toplinske hidroizolacije.

Tvrtka Bjelin d.o.o. dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje široki asortiman proizvoda koji se sastoji od tradicionalnih drvenih podova i novih inovativnih podova u novim materijalima. Razvoj se izvodi u suradnji sa sestrinskom Valinage Innovation AB, većinom poznatom kao izumitelj klika.

Bjelin će tijekom godine dostići proizvodni kapacitet od oko 10 milijona četvornih metara poda, što ih čini jednim od najvećih proizvođača podova u Europi.
         

INVESTITOR: Bjelin d.o.o. , Žegar VI/39 Ogulin            
VRIJEDNOST INVESTICIJE: cca 6.000.000,00 kn      
POVRŠINA: 1.412,1 m2